LA BASE

La Base. Desde el 2001, un lugar donde aprender, experimentar y compartir herramientas para una nueva cultura por la Tierra.

jueves, 27 de junio de 2013

Nace Olea, proyecto de ecoaldea en pueblo abandonado

Hola,
me complace pasaros este mensaje del colectivo Olea, que con un par de ovarios se nos plantan a intentar revivir un pueblo abandonado cerca de Colera, Alt Ampurdà. Necesitan ayuda para el empujón inicial. Apuntaros!!!


hola amics i amigues!!!
Desprès de molt de temps treballant perquè arribi aquest moment , desde l'Associació Olea de Molinas volem convidar-vos a la construcció del campament base i assentament a Molinàs .
Les jornades es realitzaran del 3 al 7 de juliol i es realitzaran les seguents activitats:
-Contrucció d'un W.C sec
-Desenrunar un espai dins del Mas Calzina (Molinàs) per fer-hi una cuina provisional: per tenir un lloc a cobert de la pluja i del vent i per poder cuinar i guardar el menjar.
-Acabar de desenrunar el primer edifici que es reconstruirà.
-Crear espais amb ombra amb canyes i bambú, per menjar , descansar , meditar,....etc
-Gestionar brancassa i veure perquè es pot utilitzar, per no acumular-la al voltant del Mas per prevenció incendis.
-Depuradora verda per les aigües: pensar en com el.laborar-la i escollir el lloc idoni i si hi ha temps i ganes, començar a fer-la
-Possible taller de Pedra Seca ,.... PER CONFIRMAR!!!!
-Refrescar-se al riu , platja i festa d'assentament a Molinàs
Material necessari :
Nosaltres disposem d'unes eines limitades i poder no podem abastir a tothom, llavors us demanem que porteu alguna eina de casa per a treballar, allò que tingueu que pugui servir per a les jornades . I si algú disposa de material per la reconstrucció perfecte!
Per treballar:
Carretilla, cubells, claus i cargols de totes mides ,martell , pic , pala , xerrac , destral, motoserra per coses puntuals, ,
toldos , generador , taladro manual o amb batería , cordill per trenar les canyes i el bambú , serra, podall, palets, tornavís
Per aportar a l'associació:
Fustes, taulons, toldos, bigues, palets,... altre material de construcció
Potser el tema de la llum sigui un inconvenient , nosaltres teníem un generador pero ha desaparegut, llavors si algú en té un per poder utilitzar-lo durant aquests dies, estaríem molt agraïts!
Igualment amb el tema de l'aigua i el menjar , portarem menjar per tots els dies, però com que possiblement no sabrem exactament la gent que assitirà a les jornades , us demanem també que porteu alguan cosa de menjar i beure !!!!
I si teniu instruments musicals....
MOLTES GRÂCIES !
en el cas que sigui possible confirmeu assistencia : vidaolea@gmail.com
envieu a qui penseu que li pugui interessar

maider 603168231
laura 669771569
joel 670865668

No hay comentarios:

Publicar un comentario